Hoi!

Voor www.symbaloo.com zijn wij op zoek naar iemand die ons concept te gek vind, en de Noorse taal beheerst. We hebben de site inmiddels beschikbaar in 11 talen en we hopen ook binnenkort Zweeds, Noors en Deens te kunnen toevoegen!

Het is zo dat we uit allerlei hoeken uit de wereld enthousiaste mails ontvangen van gebruikers die willen meehelpen met vertalen en met de locale content voor hun land. Tot nu toe heeft iedereen alles op vrijwillige basis gedaan, wij geloven echter wel in een beloningssysteem op den duur. Op welke manier we dat precies gaan invullen is nog niet duidelijk, maar dat het er gaat komen is zeker. Verwacht in dit stadium niet dat je er veel geld mee zult verdienen, wellicht dat er in de toekomst wel een bepaalde beloning voor het geleverde werk komt te bestaan in de zin van loon. Ik kan in ieder geval benadrukken dat we de hulp die we krijgen niet willen uitbuiten.

Symbaloo bestaat nog geen half jaar maar we groeien ontzettend hard en komen regelmatig in de media (kranten, radio 1) al hebben we nog geen reclame gemaakt. Het is onze droom om wereldwijd “de” startpagina te worden!

We hopen een enthousiasteling te vinden die ons hiermee wil helpen!

Stuur een mailtje of bel mij op 0628200550.

gr Sander

Symbaloo International